Despre noi

Partener strategic ITL

Suntem Solis Romania din Brasov si suntem parteneri International Tractors Limited, producatori de tractoare Solis si echipamente agricole perntru fermierii care doresc sa isi cresca randamentul si productivitatea in agricultura.

Versatile si usor de manevrat, micile tractoare Solis variaza de la 20 CP la 110 CP. Prin parteneriatul cu ITL asiguram prezenta in agricultura romaneasca de tractoare de calitate la preturi rezonabile. Tractoarele Solis au primit numele de “tractoare 0 defectiuni”.

Despre ITL, producator tractoare Solis

International Tractors Limited (ITL) este unul dintre primii trei producatori de tractoare din India, cu o producţie anuala de 150.000 de tractoare. Moderna fabrica de productie integrata se intinde pe 200.000 de metri patrați de teren si se situeaza in Hoshiarpur, Punjab.

ITL produce o gama larga de tractoare si echipamente agricole sub numele de marca „Sonalika” si „Solis”. ITL si-a croit calea in peste 80 de tari din intreaga lume. Prin intermediul retelei sale puternice de peste 1800 de dealeri la nivel mondial si 5000 de angajati ce lucreaza in mod constant pentru cresterea companiei, ITL a devenit cunoscut la nivel grobal pentru tractoare si echipamente agricole de calitate.

Productie anuala tractoare
Dealeri mondiali
Angajati

Parteneriatele cu pioneri globali precum Yanmar (Japonia) si parteneriatele anterioare cu Renault (Franta) au facilitat alinierea grupului la standardele globale de fabricatie.

Solis - mini tractoare pentru maxi recolte

Intr-un efort de a servi comunitatea agricola globala, ITL isi propune sa ofere solutii agricole complete comunitatii agricole globale prin intermediul gamei sale de produse de inalta calitate.

Prin parteneriatul nostru, prin fiabilitatea tractoarelor Solis si a programelor de formare profesionala si buna practica in agricultura, crestem randamentul la hectar si productivitatea agricola din Romania.

Asistenta tehnica si piese de schimb

Solis Romania din Brasov asigura asistenta tehnica pentru tractoare Solis si echipamente agricole. Asiguram necesarul de piese de schimb originale direct din stoc sau din depozitul central din Germania.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.